Política de privacitat

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/99 de Desembre de 1999 sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, THE ROLLING SKATES i el seu lloc web http://www.therollingskates.com compleixen la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i les mantenen en la més estricta confidencialitat.

De conformitat amb la normativa actualment vigent de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l'usuari accepta que totes les dades aportades mitjançant aquesta pàgina web siguin incorporades al fitxer amb titularitat de THE ROLLING SKATES, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i el previsible enviament d'informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels quals aquesta entitat hagi de posar-se en contacte amb l'usuari/client.

Mitjançant l'ús dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitats en aquesta pàgina web, el client autoritza expressament THE ROLLING SKATES a enviar comunicacions comercials.

La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per propòsits referents a cada servei i no serà comunicada a tercers. Així mateix, THE ROLLING SKATES guardarà les dades de caràcter personal que hagi rebut i adoptarà els mitjans necessaris per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Els clients i/o usuaris de www.therollingskates.com poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals enviant un e-mail a hola@therollingskates.com.


THE ROLLING SKATES (RSK)
Preparacions de patins de 4 rodes de carrer (quads), de patinadors per a patinadors.

Compra segura:

E-MAIL
hola@patina.cat

WhatsApp: (+34) 6700 888 10

Segueix-nos

 .