Condicions d'ús

1. CONDICIONS GENERALS DE LA VENDA

Tots els serveis i productes de la marca THE ROLLING SKATES comporten l'acceptació de les condicions generals de venda que es detallen a continuació. Aquestes condicions poden ser modificades per THE ROLLING SKATES en qualsevol moment i sense previ avís.

2. CONDICIONS D'ÚS

La web www.therollingskates.com es troba protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre la Propietat Intel·lectual i Industrial. L'ús que se'n faci haurà de tenir com a finalitat exclusiva l'obtenció d'informació sobre productes i serveis. Per tant, queda prohibida la utilització de qualsevol contingut, com fotografies, textos, vídeos, logotips, etc., per a cap benefici comercial o de comunicació pública.

3. RESPONSABILITAT CIVIL

La responsabilitat civil de www.therollingskates.com sobre els productes queda limitada a l'import del producte adquirit. L'usuari o consumidor renuncia a reclamar qualsevol responsabilitat per qualsevol concepte en cas d'insatisfacció dels productes adquirits en aquesta pàgina web o d'accident fortuït durant l'ús o manipulació d'aquests productes. L'usuari o consumidor declara ser conscient que patinar és una activitat intrínsecament perillosa, i que és responsabilitat seva prendre totes les mesures necessàries per evitar lesions.

4. EL CLIENT

Per poder accedir als serveis i a la compra dels nostres productes, el client haurà de facilitar informació fidedigna sobre les dades sol·licitades. Aquesta informació serà incorporada a la nostra base de dades i únicament s'utilitzarà per al tràmit de comandes, seguiment, contacte... Si l'usuari no ho indica expressament, se sobreentén que accepta rebre al seu email informació sobre events, descomptes especials, nous productes, etc. En qualsevol moment podrà accedir a les seves dades i modificar-les. Per esborrar el seu compte i totes les seves dades, l'usuari ho ha de comunicar per email a hola@therollingskates.com.

5. PROTECCIÓ DE DADES

Així mateix informem que, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació vigent relativa a la protecció de dades, les dades personals obtingudes en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de THE ROLLING SKATES amb la finalitat de canalitzar les sol·licituds d'informació, suggeriments i reclamacions dels clients per a la seva gestió i resolució.

6. PRODUCTES I SERVEIS

Tots els productes de www.therollingskates.com estan disponibles fins a fi d'existències. En cas d' oferta o promoció, aquesta estarà degudament assenyalada en el mateix producte.

7. PREUS

Tots els serveis i productes mostrats a www.therollingskates.com inclouen el 21% d'IVA. En el moment de la finalització de la comanda es veurà el preu final i el corresponent desglossament per productes. Una vegada confirmada, la comanda no es podrà tornar enrere ni anul·lar. THE ROLLING SKATES es reserva el dret a modificar qualsevol preu de la web sense previ avís.


THE ROLLING SKATES (RSK)
Preparacions de patins de 4 rodes de carrer (quads), de patinadors per a patinadors.

Compra segura:

E-MAIL
hola@patina.cat

WhatsApp: (+34) 6700 888 10

Segueix-nos

 .