Canvis i devolucions

Tingues en compte que els patins muntats són productes a mida fets sota comanda i no es poden retornar. Sisplau, abans d'adquirir-los, assegura't de triar bé la talla. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!

A THE ROLLING SKATES prenem moltes precaucions per assegurar-nos que els productes estan lliures de defectes abans d'enviar-los. Tot i així, si el producte es demostra defectuós o no es correspon amb el que apareix al rebut de compra, posa't en contacte amb nosaltres abans que passi el termini de devolució (14 dies naturals des de la recepció del paquet). Si el problema és atribuïble a THE ROLLING SKATES, podràs sol·licitar un canvi de producte o bé la devolució de l'import, que s'efectuarà en un termini de 15 dies des de la recepció del producte per THE ROLLING SKATES. Passats aquests 14 dies, no s'admeten canvis ni devolucions.

Per a la resta d'articles (productes adquirits individualment), si no estàs satisfet amb la teva compra pots retornar-la en un termini de 14 dies naturals a partir de la recepció del producte. Per fer-ho hauràs de notificar-ho prèviament per email a hola@therollingskates.com abans que passi el termini de devolució. Passats aquests 14 dies no s'admeten canvis ni devolucions.

Si la raó de la devolució és aliena a THE ROLLING SKATES, hauràs d'encarregar-te de la devolució i també dels costos d'enviament. En aquest cas, es retornaran els diners dels productes però no els costos d'enviament.

Només s'accepta la devolució si el producte està sense estrenar, en perfectes condicions i en el seu embalatge original.


THE ROLLING SKATES (RSK)
Preparacions de patins de 4 rodes de carrer (quads), de patinadors per a patinadors.

Compra segura:

E-MAIL
hola@patina.cat

WhatsApp: (+34) 6700 888 10

Segueix-nos

 .