SOBRE RSK

La història

Hola roller! Sóc Ricard Lozano, exjugador d'hoquei, patinador des dels 5 anys i ànima d'RSK.

Un dia, molts anys després de deixar la competició, vaig sentir el desig d'enfilar-me a uns patins de 4 rodes per gaudir al carrer igual que ho havia fet a les pistes.

Em vaig trobar amb un món nou. Com que el mercat no m'oferia el que volia, vaig començar a provar infinitat de materials i a compartir experiències amb patinadors d'arreu a la recerca del patí de carrer ideal. I finalment, el vaig trobar.

Des d'aleshores, sempre he pensat que uns patins tan potents, eternament joves i que em provoquen tanta satisfacció només podien dir-se THE ROLLING SKATES.


La visió

L'arribada dels patins en línea als anys noranta va escombrar els patins de 4 rodes al carrer. Actualment, l'oferta de la indústria en patins quad es redueix a uns quants models de gamma bàsica, molt vistosos de cara als infants però inadequats —i perillosos— per al públic adult i iniciat.

D'altra banda, els patins de competició usats en hoquei, artístic o Roller Derby no sempre són escaients per a un ús al carrer, a banda del seu principal inconvenient: el preu.

THE ROLLING SKATES és una marca, però sobretot és un viatge, una invitació a seguir gaudint, investigant i compartint experiències perquè els amants de les 4 rodes puguem divertir-nos i fer esport a l'aire lliure amb els nostres patins favorits.

THE ROLLING SKATES (RSK)
Preparacions de patins de 4 rodes de carrer (quads), de patinadors per a patinadors.

Compra segura:

E-MAIL
hola@patina.cat

WhatsApp: (+34) 6700 888 10

Segueix-nos

 .